Masterclass – Att skriva Hitmusik (2nd edition) 23/5 2023

Har du en dröm om att skriva hitlåtar för världsartister eller är du mer bara nyfiken på hur det fungerar? 

Nu erbjuder Niclas Lundin ett nytt tillfälle att få lära sig mer om hantverket låtskrivande för hitlistorna genom denna masterclass som genomförs i samarbete med Studieförbundet Sensus. 

Niclas Lundin, framgångsrik låtskrivare och erfaren lärare i området föreläser om olika element som är viktiga för att bättre förstå vad hitmusik handlar om och hur man skapar den. 

Föreläsningen går av stapeln i Niclas studio på Art Factory på Storgatan 31E i Örnsköldsvik

Vi gör nedslag i alla följande områden:

Melodin
Texten
Arrangemanget
Låtstrukturen
Produktionen
Branchen

VI pratar dessutom om några av de större Musiktrenderna i världen. Vad som skiljer dem åt och vilka olika utmaningar och möjligheter som de erbjuder. 

Den absolut viktigaste beståndsdelen för att kunna skriva hitmusik är förstås erfarenhet genom träning. Det går inte komma runt att det tar tid. Men det går att spara tid genom att undvika fallgropar som kommer av okunskap. 

Niclas Lundin har skrivit nära nog 200 låtar till artister från över 25 länder och tillhör en av de mer framgångsrika studenterna att ta examen från låtskrivarutbildningen Musikmakarna. Niclas är också lärare på Musikmakarna och systerutbildningarna Dreamhill Music och Songwriting For An International Market sedan många år tillbaka och har undervisat många av de som idag gör sig kända i olika sammanhang i svensk och internationell musikbransch. 

I denna kurs delar Niclas med sig av både egen och andras kunskaper och erfarenheter. Vissa grejer kommer för någon att vara självklarheter, men faktum är att självklarheter behöver upprepas och ibland när man vänder och vrider på dem så uppenbarar sig helt nya sidor av dem. 

Tveka inte att anmäla dig om du tycker att detta låter spännande!

Anmälan sker genom betalning och genom att fylla i följande anmälningsformulär

Max antal deltagare: 20 personer

Priset är 600:- (betalningsinfo i anmälningsformuläret ovan)

Enkelt fika ingår i priset

6 svar på ”Masterclass – Att skriva Hitmusik (2nd edition) 23/5 2023”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *