EVENTS

Välkommen att anmäla dig till något av våra kommande events eller kurser inom konst och musik. Scrolla ned för att se vad vi har på gång framöver!


18 November kl. 13:00-18:00 : Inspirationsdag med kreativt skrivande

Välkommen till en eftermiddag fylld av skrivande! 

Kanske känner du att du vill kickstarta ditt skrivande – kanske har du bra flow men vill få lite ny inspiration och nya influenser av andra – kanske tycker du helt enkelt bara om skrivande så mycket att du inte kan motstå en sån här dag…

Oavsett anledning; Välkommen till Art Factory Örnsköldsvik för en eftermiddag som vi tror kan bli riktigt inspirerande och rolig, fylld med några olika skrivarövningar som vi kommer göra dels individuellt men i hög grad också i små grupper. 

Mer information om eventet och hur man anmäler sig finns här: https://fb.me/e/1cSstDNSZ


19 november kl. 10:00-13:00 – Öppen ateljé

Längtar du efter att måla? 🎨
Söndag 19/11 öppnar jag upp min ateljé! Staffli-plats ingår och du tar med de målningar, material och verktyg du vill använda dig av. Penslar finns att låna. Ett tillfälle att gå vidare med din målning, kanske testar du nya tekniker, eller startar upp en ny målning 🙂

Passar även dig som nybörjare. Jag finns på plats för att ge tips och råd för den som önskar.

Mer information om eventet och hur man anmäler sig finns här: https://fb.me/e/47bJsxYPE


21 november kl. 18:00-21:00 Masterclass – demoproduktion för hitmusik

En föreläsning om viktiga beståndsdelar samt tips och trix när man producerar låtdemo’s för hitmusikens värld. Just hitmusik behöver inte vara din “grej”, du kan säkerligen ändå ta med dig lärdomar från denna Masterclass i din egen kreativitet. 

Det blir en hel del konkreta tips men det handlar också en hel del om psykologin bakom hantverket och känslorna som man både känner som kreatör och inte minst de man är ute efter att framkalla hos den som lyssnar. 

Mer information om eventet och hur man anmäler sig finns här: https://fb.me/e/2M9ZHXOr9

ensus 

Kom med!

Registrera dig för att få uppdateringar och tillgång till exklusiva rabatter och erbjudanden!

Självklart spammar vi inte!